scholeksterlogo

De kracht achter Oolder Advies.

Oolder Advies is in 2011 opgericht door Victor Mattart. Het doel voor een eigen onderneming is om een duurzame vertrouwensrelatie op te bouwen met de opdrachtgever. Dit leidt tot een vaste en langdurige verbintenissen tussen de opdrachtgever en Oolder Advies. Voor Oolder Advies is het vanzelfsprekend dat vertrouwen en discretie hoog in het vaandel staan.

Oolder Advies staat bekend om zijn snelle service. Afhankelijk van de opdracht, urgentie en planning kan de dienst binnen één dag geleverd worden. Soms binnen enkele uren. Oolder Advies werkt in opdracht voor particulieren, agrariërs, rentmeesters, advies- en ingenieursbureau’s, gemeenten, provincies en natuurontwikkelingsorganisaties.

Victor Mattart heeft inmiddels tien jaar ervaring in het onroerend goed. In die tien jaar heeft hij een breed netwerk opgebouwd dat bestaat uit verschillende disciplines en uit verschillende specialisten. In 2002 heeft Victor de opleiding Onroerend Goed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool Groningen succesvol afgerond. Vervolgens heeft hij de opleiding Vastgoed en Grondverkeer aan Van Hall Larenstein te Velp in 2006 afgerond. Ten aanzien van GIS heeft Victor vanaf 2008 tot en met nu diverse opleidingen/cursussen gevolgd om zich te bekwamen in geo-informatie.

Juist de combinatie tussen GIS en grondzaken is wat Oolder Advies uniek maakt. Beide kennisgebieden zijn afhankelijk van elkaar. Door deze te combineren is Oolder Advies in staat om vragen en opdracht goed en snel te begrijpen en uit te voeren.